Slide Vi är experter på resor Vårt globala nätverk av agenter är experter på att planera varje detalj av affärsresan. Oavsett om du är resenären, researrangören eller företaget. Vi finns här för att hjälpa. Kontakta oss Slide Globalt uppkopplade Vårt Global Solutions-nätverk hanterar ditt globala reseprogram med lokal insikt, konsekvent och pålitlig service. Kontakta oss Slide Semester. Förenklat. Åk på fler semestrar. Skapa fler minnen. Njut av exceptionella resor bokade utifrån vårt motto –Travel. Simplified. Låt oss ta hand om detaljerna. Kontakta oss

Travel. Simplified.

Varje resenär och resa är olika. Vi förstår dina behov och erbjuder lösningar som fungerar för dig och ditt företags policy. Ta kontroll eller lämna detaljerna till oss. Vi gör det snabbt, enkelt och smidigt att få tillgång till de verktyg du behöver.

Läs mer om Travel Management

Resor kan vara lika krävande för resenären som för budgeten. Men det behöver inte vara det. Vi arbetar med ditt företag för att utveckla policies och program för att säkerställa att alla resenärer är säkra, bekväma och på rätt plats vid rätt tidpunkt.

UNIGLOBE Travel har hanterat reseprogram för små och medelstora företag i över 35 år. Vi har utvecklat relationer med industrileverantörer som ger dig tillgång till de bästa tjänsterna och priserna. Reseutgifter för företag kan vara en av de största läckorna i budgeten och detta kan kontrolleras genom att implementera och följa policies. Din UNIGLOBE-representant är dedikerad till att säkerställa att alla resor är kostnadseffektiva och säkra.

Duty of Care

Vi har samarbeten med de bästa leverantörerna av resesäkerhetsteknik för att säkerställa att din travel manager vet var du befinner dig i en nödsituation.

Policyefterlevnad

Resepolicies blir mindre komplicerade när rätt verktyg används. Våra bokningsprogram och resesäljarexperter gör det enkelt att följa policyn!

Resenärens välbefinnande

Att resa är hårt nog för både kropp och själ. Vi tar bort stressen genom att planera resor med enkla anslutningar, önskvärda scheman och exakta detaljer.

Service 24/7

Nödsituationer kan inträffa när som helst på dygnet. Vi kommer alltid att kunna hjälpa dig när du behöver oss. Det är trygghet på riktigt.

Varför Uniglobe AR Resebyråer?

  • Lokal närvaro med globalt kontaktnätverk

  • Avancerade rapporter ger detaljerad kontroll över resekostnaderna

  • Vi har över 30 års erfarenhet i resebranschen

  • Garanterad tillgänglighet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året

  • Förmånliga avtalspriser genom UNIGLOBE-nätverket

  • Förenklad administration genom vår resekontotjänst

  • Tillgång till avancerade expense management- och onlinebokningssystem

Är du redo att ta ditt företags resande till nästa nivå?

Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig inom kort.