Uniglobe AR Resebyråer i Umeå och Stockholm representerar ett brett utbud av resor! En stor del av våra produkter kan du också välja om du bokar online. Nedan berättar vi om några fördelar med att anlita oss.

Personlig rådgivning – Våra erfarna resekonsulter har i snitt 22 års erfarenhet inom resebranschen, både på en lokal och global marknad.

Avtalspriser – Som kund får ni tillgång till Uniglobe Travels förmånliga priser med flygbolag, hotell och hyrbilar över hela världen.

Bra service – Under ordinarie öppettider svarar vi i telefon inom 3 signaler och på e-post inom max 3 timmar. Resten av dygnets 24 timmar kan ni alltid nå oss via vårt journummer.

Er tid är dyrbar – Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar som med våra kunskaper och hjälpmedel optimerar era resor utifrån bästa pris och totala restid. Det lönar sig istället för att er egen pesonal ägnar längre tid åt att själva hitta resor – utan avtalspriser. Tid är också pengar.

Grupp och konferens – Uniglobe AR Resebyråer Grupp & Konferens har specialkompetens och verktyg för att arrangera allt från stora kongresser och gruppresor till mindre konferenser.

Boka Online – Som kund har du tillgång till vår onlinebokning för flyg, marktransporter och hotell. Här kan ni lägga in egna avtal i er profil och får en bra överblick av utbudet.

Resekonto – Genom att använda er av ett resekonto får ni bra struktur på resandet. Dessutom får ni möjlighet till samlingsfakturor med lång kredittid vilket minskar era kostnader.

Statistik och uppföljning – Vi analyserar ert resemönster och har tillgång till mängder med statistik kring ert resande. Statistiken är underlag för nya leverantörsavtal och effektivare resande.

Ett norrlandsföretag – Inom Uniglobe AR Resebyråer arbetar medarbetare på våra kontor i Umeå och Stockholm. Vi har samlat branschens bästa kompetens som ryms inom våra ledord: Resor & Möten.

Är du intresserad av att höra hur vi kan hjälpa dig?

Om du vill att vi kontaktar dig, kan du använda vårt kontaktformulär på Kontakta oss-sidan.

Naturligtvis hjälper vi dig oberoende av var du befinner dig.