Uniglobe AR Resebyråer tillhandahåller fullmakter till dig som är kund hos oss. Vi behöver en fullmakt för att kontinuerligt kunna debitera dina resekostnader utan att ha ditt uttryckliga godkännande vid varje tillfälle.

» Information in English

Att välja rätt fil

Engångsfullmakt

Om du endast behöver en fullmakt för en enskild resa ber vi dig använda vår engångsfullmakt.

Ladda ned Engångsfullmakt

Fullmakt (Signature on File)

Om du kontinuerligt bokar resor hos oss rekommenderar vi dig att använda vår fullmakt, även kallad Signature on File.

Ladda ned Fullmakt

Skicka in fullmakten

När du laddat ned den fullmakt som är relevant för dig ber vi dig att skriva ut fullmakten och fylla i den. När du fyllt i fullmakten är det viktigt att du skickar fullmakten med post. Vi avråder dig från att skicka in fullmakten via e-post då detta ej anses säkert. Har du inte möjlighet att posta in fullmakten ber vi dig att scanna in fullmakten till it@uniglobe.se och därefter kontakta oss per telefon för att informera om detta.

Posta fullmakten till:

AR Resebyråer AB
Att: Compliance
Kungsgatan 56
903 26 Umeå
SWEDEN

Att hålla kortuppgifter uppdaterade

Kort går ut och det är därför viktigt att du som kund uppdaterar din fullmakt hos resebyrån. När ett kort är på väg att gå ut eller har gått ut ber vi dig fylla i en ny fullmakt och skicka in den till oss enligt normalt förfarande.

Återkalla fullmakt

Det är ditt ansvar att återkalla fullmakten. Uniglobe AR Resebyråer återkallar i vanliga fall inga fullmakter å kundens vägnar. Endast vid avtalsbrott kan Uniglobe AR Resebyråer komma att förstöra en fullmakt. Fullmakten återkallas genom att skicka in en begäran om återkallande till reservation@uniglobe.se.