Slide Vi är experter på resor Vårt globala nätverk av agenter är experter på att planera varje detalj av affärsresan. Oavsett om du är resenären, researrangören eller företaget. Vi finns här för att hjälpa. Kontakta oss Slide Globalt uppkopplade Vårt Global Solutions-nätverk hanterar ditt globala reseprogram med lokal insikt, konsekvent och pålitlig service. Kontakta oss Slide Semester. Förenklat. Åk på fler semestrar. Skapa fler minnen. Njut av exceptionella resor bokade utifrån vårt motto –Travel. Simplified. Låt oss ta hand om detaljerna. Kontakta oss

Global räckvidd, lokal service.

Global Solutions levererar en oöverträffad resehanteringsupplevelse genom att tillhandahålla personlig service, kreativa rekommendationer och insiktsfull rapportering. Vi är specialiserade på att betjäna kunder som bedriver affärer på en global skala. Du kommer aldrig att behöva ge upp vänlig, lokal service för att stödja komplexa, globala resekrav.

Vårt Global Solutions-nätverk består av ledande Travel Management-företag på nyckelmarknader runt om i världen. Varje kontor har ett engagemang för utmärkt service och lösningsorienterad travel management-ledning. Nätverket styrs och stöds av vårt världshuvudkontor i Vancouver, Kanada. Vårt ramverk för bolagsstyrning är utformat för att stödja företagets varumärkesegenskaper–förtroende, integritet och flexibilitet.

INTEGRERAT GLOBALT NÄTVERK

Vi ansluter dig till ett globalt utbud av produkter och tjänster som levereras av lokala reseexperter som förstår din kultur.

GLOBAL DATAKONSOLIDERING

Vi tillhandahåller resedata från alla marknader, konsoliderade globalt, för att möjliggöra datadrivet beslutsfattande.

DUTY OF CARE

Genom policytillämpning, råd, varningar och övervakning hjälper vi dig att säkerställa säkrare resor för dina resenärer.