Slide Vi är experter på resor Vårt globala nätverk av agenter är experter på att planera varje detalj av affärsresan. Oavsett om du är resenären, researrangören eller företaget. Vi finns här för att hjälpa. Kontakta oss Slide Globalt uppkopplade Vårt Global Solutions-nätverk hanterar ditt globala reseprogram med lokal insikt, konsekvent och pålitlig service. Kontakta oss Slide Semester. Förenklat. Åk på fler semestrar. Skapa fler minnen. Njut av exceptionella resor bokade utifrån vårt motto –Travel. Simplified. Låt oss ta hand om detaljerna. Kontakta oss

Meetings. Simplified.

UNIGLOBE Meetings and Events, en division av UNIGLOBE Travel, specialiserar sig på möten, incitament, konferenser och utställningar för företag som vill ha kreativa alternativ, servicegarantier och värdebaserad prissättning.

Kontakta oss

Vi är experter på möten & event.

Du kan lita helt på oss! Vårt globala nätverk av exceptionella lokala experter säkerställer att dina evenemang är välorganiserade, genererar unika upplevelser som ger kostnadsbesparingar och framför allt uppnår stor tillfredsställelse för ditt företag och alla deltagare.

Globala möjligheter, lokal kunskap!

Med global styrning verkar UNIGLOBE-organisationen med mer än 700 kontor i mer än 60 länder i Nord- och Sydamerika, Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien-Stillahavsområdet under ett globalt erkänt varumärke, gemensamma system och servicestandarder av hög kvalitet. UNIGLOBE Travel International har sitt globala huvudkontor i Vancouver, B.C., Kanada med en årlig systemomfattande försäljningsvolym på över 5 miljarder USD.

Vår vision är att sträva efter att vara de bästa vi kan vara varje dag och serva våra kunder, externa som interna med hög integritet, initiativförmåga och pålitlighet!

That’s the UNIGLOBE way!