Marmaris_Sea_Port

Marmaris – småbåtshamnen alla talar om

Denna populära turistort har fått sin charm tack vare den sköna naturen och den långa sandstranden. Hamnen i Marmaris klassas som en av Turkiets finaste hamnar. Denna pittoreska småbåtshamn är perfekt för dig som vill njuta av en fin miljö och god mat.

En semester som passar för hela familjen väntar dig i Marmaris där det finns ett stort urval av aktiviteter. Utöver vattensporter kan du gå på Atlantis Waterpark, dyka på en mängd olika ställen, åka på jeepsafaris och njuta av ett avkopplande bad i den mysiga hamnen.

För den som vill uppleva stadens nattliv så finns det olika valmöjligheter, till exempel Bar Street där ungdomarna flockas i nattklubbar och barer. Du kan även gå längs hamnpromenaden där det finns ett rikt utbud av restauranger och barer.

Marmaris_Jeep_Safari Marmaris_Atlantis_Waterpark

Marmarisbukten erbjuder långa sandstränder med härliga soldagar och aktiviteter. Stränderna består till mesta del utav grovkornig sand, grus eller klappersten.

Marmaris_Beach_ViewMarmaris_Boat_On_Water

Shopping
Nästan överallt i Marmaris går det att shoppa. Gatorna innefattar basarer fyllda med små butiker. I dessa basarer kan du göra mycket fynd och det är lätt att pruta, så passa på att shoppa! Speciellt tvättsvampar och vackra glaslampor är produkter som säljs flitigt.