Vi vill tipsa om Viking Lines nya fartyg Viking Glory. Boka en konferens med oss över dagen och få det bästa av två världar. Du kryssar ut på morgonen med fräscha Viking Grace och byter i Mariehamn till splitternya Viking Glory.

Konferens av högsta klass

De 14 konferensrummen rymmer 10 till 220 platser (totalt 418). Där finns WLAN och en mängd faciliteter. Konferensavdelningen erbjuder även lounger/spelrum (varför inte överraska med en turnering eller karaoke i pausen?), bar, egen hyttavdelning m m.

Tips! Koppla gärna av med ett reserverat bastubesök med jacuzzi i Spa & Wellness.

Här kommer deltagarna helt säkert att tappa andan både en och flera gånger. Stilrent, elegant och innovativt från akter till för. Och inte minst när det gäller klimatsmarta lösningar!

Prisex 629:- /person för dagskryssning med frukost, middag och 5 timmars konferens med havsutsikt.