Kampanjpriser med Thai Airways från 5134:- t/r  för resa tom 15/12 – 2022.

Information från Thailändska turistbyrån.

Nedan innebär att fullt vaccinerade kan resa till Thailand utan PCR tester. Fortfarande krävs förhandsvisering via Thailand Pass samt Covidförsäkring. Även kravet på bokade SHA++ hotell slopas vilket förenklar resandet rejält nu till Thailand. Dags för en semester i Thailand igen? Vi har både bra flygpriser och jättebra hotellerbjudanden.

  • Thailand ends Test & Go and Sandbox effective 1 May, 2022.
  • Thailand Pass, the online pre-registration system, remains, but opt to simplify the process.
  • Fully vaccinated for Covid-19 international travellers will no longer need to show a negative RT-PCR test before departure, nor to take a PCR test on arrival.
  • There is no longer a need to book a SHA+ hotel for one night while waiting for the result. The removal of the PCR testing for vaccinated travellers effectively abolishes the Test & Go entry scheme.
  • Unvaccinated or not fully vaccinated travellers, who have submitted a negative PCR test within 72 hours before departure via the Thailand Pass system, will be treated the SAME as vaccinated travellers, with no PCR test on arrival OR quarantine.
  • Unvaccinated or not fully vaccinated travellers who do not submit a negative PCR test prior to departure will still be required to quarantine for 5 days upon arrival, with a PCR test between on day 5.
  • ATK test on Day 5 is recommended.
  • Insurance coverage requirements will also be reduced from US$20,000 dollars to US$10,000.