Prisvärda hyrbilar i USA

En hyrbil är frihet på hjul – ett okomplicerat och lättillgängligt sätt att resa. Vi samarbetar med Alamo Rent A Car som har varit marknadsledande i nästan 30 år inom biluthyrningsbranschen och vi arbetar för att göra biluthyrningsupplevelsen till den första delen av en njutbar semester.

Miami
För soldyrkare ivriga att insupa Floridas solstrålar – varför inte köra längs en av Miamis vackra stränder? Mid Beach, mer känd som Miami Beach ligger vid kusten mellan de 23:e och 63:e gatorna. South Beach nås genom att köra längs den 23:e gatan och North Beach genom att ta den 63:e.  Du bör inte ha några problem att hitta i Miami eftersom stadens gator är placerade i ett rutnät, vilket gör dem lätta att navigera.

Los Angeles
Los Angeles erbjuder en guldgruva av platser för turister att besöka, inklusive Universal Studios Hollywood, Peterson Automotive Museum, Walt Disney Concert Hall och den världsberömda Hollywood-skylten. En hyrbil från Alamo ger dig friheten att se de platser denna världsberömda stad har att erbjuda när det passar dig. Den kulturella höjdpunkten för en vistelse i Los Angeles är definitivt ett besök till J Paul Getty Museum på Getty Center Drive. Denna attraktion har underbar arkitektur och vackra trädgårdar samt verk av stora konstnärer som Van Gogh, Cezanne och Monet.

Prisförslag:
En vecka från Miami fr. 1 331 kr per/vecka inklusive dagsaktuella skatter

En vecka från Los Angeles fr. 1 331 kr per/vecka inklusive dagsaktuella skatter

Vi erbjuder självklart fler destinationer, återkom till oss så hjälper vi dig!