Slide Om oss

Vi representerar Norrlands bredaste utbud av resor.

Vi är en stark och expansiv resebyrå med rötterna i Norrland och säte i Umeå.

Sedan starten 1991 har verksamheten sakta men säkert byggts upp med tonvikt på personliga relationer och vad som är själen i hela affärsidén: kvalitet, kompetens, service och ny teknik!

Vi lägger mycket stor vikt vid att inte bara agera ordermottagare.

Uniglobe AR Resebyråer jobbar aktivt med att hitta bästa möjliga skräddarsydda lösningar för varje uppdrag, många gånger med hjälp av egna avtal när det gäller allt från flygbolag, hotell, konferensanläggningar till biluthyrning runt om i världen.

Våra medarbetare har handplockats för sin uppgift.

Vi har också medvetet valt att satsa hårt på egen teknisk kompetens och strävar efter att ligga i framkant när det gäller framför allt Internetbaserade lösningar och verktyg.

I Uniglobe AR Resebyråer ingår:

  • Affärsresor i Umeå och Stockholm
  • Grupp & Konferens i Umeå och Stockholm
  • Privatresor – vår avdelning för dig när du reser privat

Uniglobe AR Resebyråer AB ägs till 100 % av Foppainvest AB.

Även om vi är specialister inom respektive område gör vi det enkelt för våra kunder – en bra kontakt räcker för alla önskemål. Vi ser till att rätt enhet och personer skräddarsyr en bra paketlösning.

Välkommen till nya tidens resebyrå!

UNIGLOBE Travel

UNIGLOBE Travel är en av världens största resebyråkedjor med över 700 kontor i mer än 60 länder i Europa, Nord- och Sydamerika, Afrika, Asien, Australien och Mellanöstern.

Under ett välkänt varumärke, erbjuder våra resebyråer tjänster till små- och medelstora företag samt privatpersoner. Genom UNIGLOBE får privatägda och oberoende resebyråer tillgång till unika support- och servicetjänster samt stordriftsfördelar som gagnar resebyråernas kunder.

Målet: UNIGLOBE Travel ska vara det världsledande och självklara resemanagementföretaget som arbetar med professionalism och förtroende för sina kunder.