Slide Travel. Simplified. Din semester är din tid att koppla av och varva ner. Låt oss hantera detaljerna före, under och efter för att ge dig en bekymmersfri upplevelse. Kontakta oss Slide Tid tillsammans Våra resesäljare tycker om komplexiteten i att koordinera familjeresor. Vi kan ta hand om allas schemaläggning, förfrågningar och budget så att ni har mer tid att spendera tillsammans. Kontakta oss Slide Utforska världen Sju kontinenter. Över 200 länder. Listan över platser att utforska är oändlig. Vad blir nästa stopp?

Travel. Enjoyed.

Låt oss planera din livs resa. Oavsett om det är en exotisk kryssning, en afrikansk safari eller ett äventyr i Sydamerika, har vi reseexperter som har sett världen och vill att du också ska uppleva den.

Kontakta oss

Vi är med dig på semestern också.

Bröllop och smekmånad

Du har hittat din själsfrände och du vill att din destinationsbröllopsdag ska vara lika spännande och minnesvärd som din relation har varit. Du kanske redan har klart för ditt drömbröllop eller så kanske du kommer på att du hoppar runt mellan olika idéer. Oavsett vilket, vi har resurserna för att hjälpa dig hitta den perfekta destinationen för din stora dag.

Familjeresor

Oavsett om du letar efter en långhelg med barnen eller en familjeåterförening kan våra vänliga, erfarna konsulter ge förslag och alternativ som passar din familjs tid och budget. Vi kan hjälpa dig att planera och organisera hela familjeresan från början till slut för att säkerställa att alla njuter av sin semester.

Gruppresor

Vare sig du reser med vänner, familj eller kollegor kan vi hjälpa dig att sammanställa alla detaljer för din grupp! Vi kan hjälpa dig att bestämma vart du vill åka, hur du kommer dit och förhandla fram ett speciellt exklusivt pris just för dig. Vi kan också koordinera kommunikationen i hela gruppen för att hålla alla uppdaterade.

Kryssningar

Visste du att mer än 80 % av människorna som har kryssat en gång kommer att göra det igen? Kryssningar har den högsta upprepningsfaktorn av alla typer av semesterresor. Anledningen till detta är variationen: hundratals fartyg, tusentals världsomspännande destinationer, du kan åka budget eller lyx, du kan ta en 3-dagars kryssning eller en 90-dagars jorden runt-resa – valet är ditt. Vi hjälper dig att hitta vilken resa som passar dig bäst.

Osäker på var det bär av härnäst? Oavsett finns vi här för dig.

Lämna gärna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig inom kort.