Slide Uniglobe Exceptional Care Vi är din partner varje steg på vägen. Uniglobes Exceptional Care-program innebär att våra resekonsulter hanterar dina resebehov och minskar dina risker, och ser till att dina resenärer är säkra och väl omhändertagna.

Din säkerhet är vår prioritet.

Världen kommer att vara en helt annan plats. Vad du behöver från oss har också förändrats. Som med så många aspekter av vardagen genomgår resevärlden stora förändringar på grund av den globala covid-19-pandemin.

Utöver nya policies och procedurer när vi reser, kan vi förvänta oss nya och unika krav och restriktioner för resenärer såväl som andra förändringar som ännu inte har beaktats. Vi vill att dina resenärer ska känna sig trygga under sina resor. Därför har vi sammanställt en samling av resurser och information för att hjälpa dig förstå hur olika reseleverantörer förbereder sig för den nya reseverkligheten. Sidorna innehåller länkar till leverantörers städstandarder och coronaviruspolicies.

Hälsoinformationssidor

Policies från regering och reseindustrin

Flygbolag

Amerikanska flygbolag

Kanadensiska flygbolag

Internationella flygbolag

Hotell

Stora hotellkedjor

Resortkedjor

Övriga leverantörer

Hyrbil

Om du har några frågor eller funderingar angående dina kommande resor så finns våra erfarna reserådgivare alltid här för att hjälpa dig.